AKTUÁLIS HÍREK


KOMÁROMBAN IS SIKERT ARATOTT A CSELÉDEK
2016. február 16.
Bakos-Kiss Gábor rendezése nagy népszerűségnek örvend

Jean Genet Cselédek című klasszikus művét 2015. október 2-án Bakos-Kiss Gábor rendezésében mutatta be a Váci Dunakanyar Színház. Nagyon jó évadnyitó választásnak bizonyult, hiszen a mű rengeteg réteget rejt magában, amelyeket a rendező igyekezett felszínre hozni. A váci nézők szeretetének megnyilvánulása abban is megmutatkozott, hogy többször  teltház előtt játszották.

Genet megrendítően szép története három csodálatos női alakot és az ő hihetetlen történetüket öleli fel. A darab sikerének legnagyobb titka a játék, amely a világot jelenti a cselédek számára. A játék, amely hozzá tartozik pici és zárt világukhoz, a játék amely az életüket jelenti.

Három csodálatosan gyönyörű, izgalmas és fantasztikus színésznő előadásában láthatjuk a Cselédeket. Pataki Szilvia, Szabó Erika és Molnár Gyöngyi tehetsége és szépsége vitathatatlan. Mindhárom név ismerősen csenghet számunkra, hiszen nem először állnak a váci színház  deszkáin. A sokrétű előadás Komáromban is bemutatkozott, amelyet az értő közönség telt házzal díjazott.

Most a váci közönség  ismét megtekinteni az előadást február 27-én szombaton 19 órakor.