AKTUÁLIS HÍREK


Februári műsorváltozás
2020. január 20.
Értesítjük kedves nézőinket, hogy a Váci Dunakanyar Színház tervezett februári műsora módosul.

A soron következő bemutatónk, Szerb Antal: VII: Olivér című előadása elmarad. Természetesen a bérletet váltott nézőinket kárpótolni fogjuk, Lewis Carroll örökérvényű Alice Csodaországban című műve alapján készült, a Múzsák Társulattal közös koprodukciónkat, Tövispataki Beáta rendezésében az Alice csodaországban musicalt láthatják. A Premier bérletet váltott nézőink március 28-án, míg a Diákbérletet váltott közönségünk május 7-én tekintheti meg.

 

Februárban két vidám darabbal készülünk látogatóinknak, szeretettel ajánljuk a nagy sikerű Georges Feydeau: Esküvőtől válóperig című vidám bohózatot Valentin napra, illetve a nyugdíjas bérlet második előadását, Móricz Zsigmond: Nem élhetek muzsikaszó nélkül című előadást február 16-án, amelyekre jegyek még korlátozott számban kaphatóak.

 

Az eredetileg meghirdetett Miro Gavran: A baba és az Ann-droid- Egy robotlánycsodálatos kalandjai című előadásaink azonban elmaradnak, a megvásárolt jegyeket bármely másik előadásunkra átváltjuk, illetve igény szerint visszaváltjuk jegypénztárunkban.

 

Az ideiglenes karcsúbb programkínálat nem jelenti, hogy megáll az élet a színházban, hiszen folytatódik a nagy sikerű Lázár Ervin program, illetve két új bemutatóra készülünk, amelyekhez kapcsolódóan hamarosan indulnak a próbák, valamint a tájelőadások is természetesen meg lesznek tartva.