AKTUÁLIS HÍREK


A világjárvány miatt elmaradt színházi előadások
2020. július 1.
Kedves Nézőink!

A Váci Dunakanyar Színház a világjárvány miatt elmaradt színházi élmények pótlására törekszik.

Arra nem tudunk ígéretet tenni, hogy az elmaradt előadásokat fogjuk egy későbbi időpontban bemutatni, de arra igen, hogy színvonalas produkciókkal várjuk majd Önöket. Bízunk benne, hogy ezért minél többen döntenek úgy, hogy az elmaradt produkciókra vásárolt jegyeiket és bérleteiket a következő évadban felhasználják és megtisztelik előadásainkat. Az előttünk álló évad műsoráról és időpontjairól is terveink szerint a közeljövőben már részletes tájékoztatást adhatunk.
Ebben a mindannyiunk számára nehéz időszakban jelentős támogatást nyújthatnak számunkra azzal, ha elfogadják az elmaradt produkciók pótlására megjelölt előadásainkat és azok időpontjait.Ezen kívül – hasonlóan a #neváltsvisszajegyet mozgalom céljaihoz – még inkább segíthetik munkánkat, ha a megvásárolt jegyeik árát színházunknak adományozzák.Lehetőségük van továbbá arra is, hogy fel nem használt jegyeik árának értékében ajándékutalványt kérjenek, melyet a következő évadban, meghatározott rend szerint, tetszőleges előadásra beválthatnak.
A felajánlás vagy becserélés határideje 2020. május 30. Bízunk a segítségükben!
Amennyiben egyik megoldással sem kívánnak élni, úgy az elmaradt előadásokra vásárolt jegyek árát visszatérítjük.
A bérleteket érintően visszafizetést nem tudunk vállalni, mivel a bérletes alkalmak pótlására az újranyitást követően lesz lehetőség.Jegyvisszaváltási igényüket kérjük, hogy legkésőbb 2020. május 30-ig színházunk felé e-mailben jelezzék.A jegy.hu oldalról vásárolt jegyeket érintően a lemondás/támogatás/visszaváltás pontos feltételeiről külön tájékoztatjuk majd Önöket.
A félbeszakadt évadra, ez év nyaráig szóló utalványaink felhasználási időtartamát
2020. december 31-ig meghosszabbítjuk.
Ha bármilyen kérdés felmerül a fentiekkel kapcsolatban, kérjük, írjanak a jegypenztar@vacidunakanyarszinhaz.hu postafiókra.
A találkozásig kérjük őrizzék meg jegyüket, bérletüket, és legfőképp vigyázzanakmagukra és egymásra!
Köszönjük a türelmüket, és őszintén reméljük, hogy mielőbb viszontláthatjuk Mindannyiukat a nézőtéren!
Váci Dunakanyar Színház