AKTUÁLIS HÍREK


MEGADOM MAGAM - LÁSS EZER CSODÁT 4.rész
2016. április 8.
Izgulj velünk a premierig, kövess minket végig a főpróbahéten!

Az elmúlt napokban beszámoltunk nektek a Megadom magam próbáiról, itt a főpróba héten. Az előadás majdnem készen áll, már az apró bakik sem nehezítik a próbafolyamatot. A tegnapi próba szédületesen jól sikerült. Mindenki nagy izgalommal várja a premiert. A zenészek a táncosok és a színészek is lenyűgöző produkció reményében a maximumot kihozva magukból dolgoznak. Kis Domonkos Márk igazgató, rendező, felfedezett még pontosítandó részleteket, amelyek finomítása, még élvezetesebbé varázsolja az előadást. A csiszolásokra van még lehetőség, hiszen a mai nap rendelkezésünkre áll.

Ma Bakos-Kiss Gábor és a Kabátos alakjáról olvashattok!

Bakos-Kiss Gábor nevét már ismerheti a közönség, hiszen a megnyitás óta jelen van a színház életében. Megismerhettük és megszerethettük színészként és rendezőként egyaránt. Gábor a Megadom magam című előadásban is fontos szerepet tudhat magáénak. A Kabátos karakterében egy új arcát ismerhetjük meg, ugyan is, ez az első olyan előadása színházunkban, ahol hallhatjuk fantasztikus terjedelmű hangját. A karakter célja az előadásban egyenlőre maradjon titokban, de azt elárulom, hogy Bakos-Kiss Gábor a ebben a szerepben is zseniálisat alkot.

Ne feledjétek! Április 10-én 19 órától a Váci Dunakanyar Színház premierrel ünnepli megnyitásának harmadik évfordulóját! Tartsatok velünk!